Enkele gebruikskenmerken

Onafhankelijke koffieboilers.

De koffieboilers liggen boven op de centrale heetwaterboiler, en worden verhit met afzonderlijke thermostaten. Dit garandeert u perfecte temperatuurcontrole bij elke extractie.

Een centrale LCD touch screen.

Dit scherm laat u toe om heel gebruiksvriendelijk elke parameter van de machine te sturen en af te lezen: U controleert er het reinigingsprogramma, de pré infusie, de temperatuur, de koffietellers, enz..

Het Dozamat koffiesysteem.

Het door Unic gepatenteerde Dozamat-systeem laat de machine toe om de porta-filter te herkennen, en automatisch de bereiding te starten zonder op de knop te duwen. De machine herkent of u één, twee of drie koppen vraagt en start automatisch de bereiding.

Easy Lock Portafilter.

Het interne hydraulische systeem zorgt ervoor dat u nooit meer druk ondervindt bij het opzetten van de portafilters. U ondervindt altijd dezelfde, soepele en vlotte spandruk.

Schokabsorberende handvaten.

De portafilters van de Stella di Caffe zijn gefabriceerd uit een schokabsorberend rubber dat trillingen en schokken afstoot.

Keramische stoomkranen

De twee stoom-eenheden zijn naar keuze uitgevoerd met een keramisch binnenwerk die micro-stoom bereidt voor uw latte-art kunstwerkjes; Ofwel gebruikt u de automatische stomer die melk schuimt op de gewenste temperatuur en dikte.

Technische kenmerken bij de tweegroep:

Hoogte: 48cm
Breedte: 79cm
Diepte: 60cm
Gewicht: 80Kg
Volume van de stoomketel: 8.9 liter.
Volume van de koffieboilers: 3.3 liter.
Totaal vermogen: 6700 W
Vermogen stoomboiler: 6550 W
Vermogen koffieboilers: 4000 W
Voltage: 230V Mono/400V Tri+N

De uitvoering

Volume +

De V+ uitvoering is het model voor de koffiebar die veel in take away werkt : Door de hoge pootjes en de verlaagde lekbak kunnen er grote koffiebekers bereid worden.
Het wegklapbare platfompje werkt dan weer met espresso – of lungokopjes.

DCL

Via de bedieningshendels laat de Stella di Caffe DCL de barista toe om de pré-infusie – het voorbevochtigen van de portie koffie – instinctief uit te voeren, en zo ook de pompdruk te regelen.
Hierdoor wordt de extractie en de smaak van de gezette espresso beïnvloedt.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor deze schitterende machine, of kom hem testen in onze showroom.


Contacteer ons