Was vroeger alles beter?

Heel de wereld blijft veranderen, ook het koffiegebruik. Daar waar de mensheid vroeger genoegen nam met een zwarte koffie of koffie met melk en suiker, neemt het nu pas genoegen als er minstens 20 varianten op kaart staan.

Koffie is enorm gestegen in populariteit, dit heeft als reden het overwaaien van exclusieve koffie. In de Verenigde Staten en Italië is koffie immens populair. Daar schieten de koffiebars als paddenstoelen uit de grond. Deze trend is nu ook in België beland. In elke grootstad vind je wel enkele hippe koffiebars (met of zonder wifi).

In deze koffiebars bestel je ook de meest exclusiefste varianten. Wat denk je van een Chai Latte of een Affogato? Met of zonder slagroom? En een likeurtje erbij?

Heb jij een favoriet? Of een paar favorieten afhankelijk van het moment op de dag? Wat het ook is, tegenwoordig willen we niet alleen lekkere koffie, maar ook koffie met karakter of een hoek af. We zijn een pak veeleisender. En terecht! Gelukkig zijn we bij Carantos allemaal gecertificeerde én creatieve barista’s.